Powered by Blogger.

Despre bărbați cu ovare

Fenomen straniu, de ceva vreme, aș spune, dacă n-aș știi mai bine.
Io eram puștan coșuros, ca voi, și abia descopeream laba cân... Nu. Stai. Eu am fost mereu zeu. Așa. Deci; io eram zeu, cum voi n-o să fiți niciodată, și practicam manuela puternic, când pe teve se scălămbăiau trei druizi ciudați, îmbrăcați la fel, cu dans de gay, care vor să fie asfixiați cu pula. Mai târziu am înțeles că ăia trei s-au clonat, iar clonele lor erau cam la fel ca și produsul original. De căcat.

Vorbesc bineînțeles de 3rei Sud Est, respectiv Negrutzu, Laurențiu Duță, și tipul ăla dubios, cu cioc, oxigenat, pe care nimeni nu-l cunoaște și toată lumea a uitat de el. Unu' era un fătălău total, moartea femeilor, unu' era mare bulibașă de raperi și unul scheuna ca un eunuc din Suleyman Magnificul. Ei se scremeau să cânte ca după zile de tras la plug. Îi măcina lipsa ta, ii chinuiau amintirile și îi durea curu' de la hemoroizi.
La primele xerox-uri apărute atunci, hop! apar alți trei. Valahia. CE MIORITIC! Desigur, ei erau niște clone eșuate. Același ciclu totuși avea să se repete. Costel Ioniță făcea nasoalele să-și umecteze chiloții, tipu' ălalalt era o voce de umplutură, anonim, degeaba, acum uitat, și mna... trebuiau să fie trei, ca să fie la număr, iar Mihai Trăistariu rugugea ca o muiere c-o viespe-n pizdă.
Aici se conturează deja un tipar:
Laurențiu Guță și Costică Ioniță au ajuns producători. Cumva. Nu știu cui au supt pula ca să ajungă acolo. Dar au ajuns. Tipii ăialalți au fost uitați de toată lumea, iar ăștia de cântă ca niște muieri au plecat la televiziuni.

Observăm, da?
"Românii au Talent" s-a căcat pe tot ce a construit până atunci, și i-a dat lu' Narcis Iustin Ianău premiul de cel mai talentat român de acum 3 ani. Vax. Vax-albina. El a prins curaj, deși sămânță de coaie n-a prins, și s-a dus la Eurovision. Eurovision câștigat mai de mult tot de un scapet, cu voce de pigmeu subnutrit. Trăistariu. Care acum își face implat de păr. Pretine... Fă-ți un implant de coaie, ca să cânți și tu ca un bărbat, că păr crește și la cur. Dar nu e ca și cum o să te tragă un curent acolo.
Ianău a dat la Eurovision peste nemesisul său. Singurul om fătat de găină: Cezar "dă vois" Ouatu.
Și înțeleg cumva că e greu să cânți așa. E greu să pârțâi de la subbraț, e greu să tragi elicoptere cu genele, dar asta nu înseamnă că cineva trebuie să o facă, sau că  trebuie să ne placă, să aplaudăm și să votăm cine pula mea mai are sprâncene după ce a cărat cu ele două camioane cu păpușoi. Nu?

Acuma pe aia dreapta. Ce pula mea a fost în capul vostru, de-ați votat oameni care ridică note mai sus decât Mariah Carey? Eu credeam că bărbăția se măsoară în coaie, nu în frustrați scapeți. Serios. Uitați-vă la scandinavi. Ăia bărbați! Nume numai cu consoane: Kirak-s-gar Ggar. Munteni, puternici. Nu șoareci de asfalt. Oameni de-ăia care umplu piane cu plumb și le aruncă la etajul 3, asa... doar de amuzament.

Bă băieți... Io tre să vin la putere cât mai repede, că vă duceți dracu' de râpă...

Drift de pe firu' logic


Online NOW!