Powered by Blogger.

Coșmarul colacului

Transpirația îi inunda fruntea. Pe față, durerea se putea citi și fără un ochi antrenat. Șfârșitul era aproape. Bătaia lăuntrică ce se desfășura de atâta vreme avea să se termine tragic. Știa că nu are cum să fie învingător.O simțea aievea, atât de apăsător, insistent...
Mai făcu, cu o ultimă răbufnire, câțva pași și izbi ușa. Deja durerea îl apăsa prea tare. Ca un veteran călit de războaie, ce-și resimțea cicatricile de peste tot la capriciile neprevizibile ale vremii rele, dar mai strângea câteva zile din dinți. Își bandajă mâna superficial într-o hârtie fină și continuă drumul.

Cu o mișcare precisă își smulse centura prinsă cu ac. Zornăitul metalic al cataramei ce se izbea in buton îl făcu să își piardă controlul de sine și stăpânirea pentru câteva secunde. Durerea era tot mai apăsătoare, dar era atât de aproape. Nu putea renunța acum! Nu tocmai acum! Două degete desfacură în grabă restul nasturilor. Fibrele îmbibate de sudoare nu se dezlipeau de pe piele. În sfârșit era aproape liber.
Se așeză într-o fracțiune de secundă și durerea imensă dispăru pe moment, ca sub efectul morfinei. Dar o senzație nouă îl inundă... era... era ceva de dedesupt. O răcoare nesfârșită. Brusc, bărbăția i se micșoră până ajunse de dimensiunea unei brichete. Dedesupt, pielea se strângea, ridându-se frenetic. Abia respira, și, gâfâind, împise cu putere. Icni brusc și scurt. Sunetul apei bolborosind era atât de eliberator...

Cu o mână își șterse fruntea transpirată și exclamă cu ușurare: " Vai mă! Era să mă cac pe mine! Și capacu' ăsta de veceu e așa rece, că mi se încrețesc coaiele!"

Diferența la futut

Oamenii, și când spun oamenii, mă refer la bărbați dotați cu falus, știu că ce urmează să spun e adevărat, dar sinistru. Fututu' nu-i la fel cu alte femei decât cu a ta. Bine, nici la femei nu-i la fel când schimbă dârlăul care-i sparge vezica cu unu' care îi sparge fierea. Dar mă refer aici la chestii de bagat în gură. Adică labii, clitoris, și alte smântâni.

Și pentru un bărbați e greu. Dar să stabilim o chestie și să fie clar că nu ești bărbat până nu îți pute mustața a pește, chiar dacă tu ai baut coniac cu proasta toată noaptea. Tre' să bagi botu' la mufetă, să o faci să ragă ca fiarele din zoo, și să meargă ciudat cel putin câteva zile după aia. Irefutabil, dacă femeia ta se poate duce unde îi e locul, la reședința din bucătărie, să-ți facă sandvich după, n-ai făcut treabă bună. Deci cască ochii.
Ca femeie sugi pula. Nici o filosofie. O cuprinzi cu buzele ude, o bagi în gură si îi rupi fâșu'. Acuma... Na... Poți face artificii cu limbi pe coaie, degete-n cur sau unghii în buric. În funcție de ce-i place animalului pe care-l ții în gură. Ideea e că dacă ai supt o pulă, te prinzi că nu tre' să fii laureat la premiul Nobel ca să știi să sugi și altă pulă decât prima. Desigur, pe femei le opresc chestii ca... un coș pe bucă, un par in obraz sau mai știu eu ce nimicuri...
La bărbați e cu dichis. Pe câte femei, pe atâtea sortimente de pizde. Și una vrea s-o lingi încet, alta tare, alta mai apăsat, alta în cur, alta s-o ții de umăr, alta s-o strigi Jenna ca să se simtă curvă murdară. Clar de la bun început că e necesară o diferență de tehnică aici. Și bărbații se concentrează. Da' puternic frate, nu glumă. Poa' să vină păr, hartie igienică, tampoane, floci, coji de semințe. Ce-a fi a fi. El e cu gura-n fofoloancă până la urechi? Păi bagă mare! Nu se lasă până nu-i lucește la femeie ștoaca.

Desigur, femeile iubesc să se plângă. De aia nu spun mereu ce și cum le place. Că-s defecte. Au impresia că noi suntem parapsihici și trebuie să ghicim ce gândesc ele. Astfel, se pot plânge. Așa funcționează femeile: își pun un căcat în cap și tu tre' să îl ghicești ca să fie treaba bună. Dacă nu îl ghicești, pai... n-o iubești, nu ești atent, ești mojic, mitocan sau căcat. În loc să spună direct "bă vreau aia, dă-mi", și ne-ar scuti de timp pierdut și eforturi, ele o ard cu imbecilități. Asta le e povara de când tâmpita de Eva a mâncat un măr. Și de aia, chiar dacă femeia ta vrea să ai limba ca mocheta și să dai din ea mai repede decât fuge ariciu' Sonic după inele, tot n-o să fie bine. Bărbați! Camarazi! Compatrioți! Nu vă amăgiți. Nu o să fie mulțumite niciodată.
O să țină în ele chestii vechi, doar ca să aibă de ce să se plângă. Așa că vă spun de pe acum: dimineața când vă treziți uitați-vă în oglindă și omul din oglindă o să vă spună: "Mă piș pe tine. Mă piș pe visele, dorințele, aspirațiile, speranțele și nevoile tale. Mă piș pe ele. Acuma spală-te pe față, și hai să încercăm să facem pizda asta fericită!"
Eu n-am cunoscut femeie împlinită de când sunt, și uitându-mă în jur, cre-că nici n-o să cunosc...

Trollii, Felix și chinezoii

Alki ∞ Bloo: ai vazut ce-a sarit pula ala din stratosfera?
Tudor:) me: yep
Alki ∞ Bloo: tu-ti dai seama daca n-avea parasuta?
Tudor:) me: ce tranta futea
Alki ∞ Bloo: putea sa aiba fabrica de redbull dupa el, si nu-i cresteau destule aripi
Tudor:) me: :))
Alki ∞ Bloo: sa suga taurina direct din pula
Alki ∞ Bloo: si tot nu plutea macar
Tudor:) me: tu iti dai seama de nu se deschidea
Tudor:) me: ce se sfarma
Alki ∞ Bloo: aici avem 2 variante
Alki ∞ Bloo: 1.
Alki ∞ Bloo: se imprastia ca un cacat tras prin spumuitoare
Alki ∞ Bloo: 2.
Alki ∞ Bloo: facea o gaura pana in china
Alki ∞ Bloo: ca-n tom si jerry
Tudor:) me: facea sigur o ditai borta
Alki ∞ Bloo: ba
Alki ∞ Bloo: chiar
Alki ∞ Bloo: enigma
Alki ∞ Bloo: daca sapi in jos
Alki ∞ Bloo: iesi in China
Alki ∞ Bloo: da?
Tudor:) me: din america
Alki ∞ Bloo: si chinezii daca sapa in jos, unde mortii ma-sii ies? in turcia?
Alki ∞ Bloo: aaaah
Alki ∞ Bloo: nu!
Alki ∞ Bloo: stiu!
Alki ∞ Bloo: la Bacau, la croitorie!
Alki ∞ Bloo: =))
Tudor:) me: =)))

Sunt egoist

În natura lor, ființele umane sunt egoiste. Dar eu sunt tatăl egoismului. Dacă dăruiesc ceva, o fac foarte rar și atunci din suflet, fără obligație. Asta doar ca o paranteză, că dacă vreodată primiți ceva de la mine, să apreciați. Bun. Dar sunt așa egoist, încât aș putea fi stabilit ca etalon, un fel de egoist absolut. În popor se spune zgârcit, zgârie-brâză, care-și mănâncă de sub cur. Nu nu-s așa. E o  formulare stupidă și nu e conformă cu realitatea pe de-a întregul.
Când eram mic, și-am făcut vărsat-de-vânt, juma' din clasă a venit la mine, să se molipsească toți și să scape. N-a luat nimeni. Acum sunt răcit de aproape o săptămână și intru în contact cu zeci de oameni zilnic. Nici măcar unul n-a stranutat măcar după mine. Țin tot, nu dau nimic, nici boala!

Proverbe şi zicători

 De la lume adunate, filtrate prin înțelepciunea mea infinită, actualizate, și-napoi la lume date.

Cine sapă groapa altuia departe ajunge.
Vulpea, dacă n-ajunge la struguri, îi scundă.
Cu o floare nu se face primăvară. E o chestie calendaristică, primăvara începe pe 1 martie.
Decât sărac și bolnav, mai bine bogat și sănătos.
Ce poți face azi, nu fă, că mâine s-ar putea să nu-ți mai trebuiască.
În carul cu fân, cauți acul cu magnetul sau detectorul de metale.
Cine s-a fript o dată, o să se mai frigă, pentru că hei, viața e crudă.
Fie pâinea cât de rea, tot mai bun îi cozonacu'.
Apa trece, pescarii nu prind nimic.
Cine poate, oase roade. Cine nu, să-și pună dinți.
Așchia nu sare departe de trunchi, dar intră în deget și ustură ca dracu'.
Unde dai și unde doare îs trei locuri diferite.
Cine sapă groapa altuia e gropar.
Nu da pasărea din mână pentru că o să zboare și n-o mai prinzi.
Bate șaua să te audă vecinii si să râdă de tine că ești țăran.
Munții noștri aur poartă, noi chemăm canadienii să ne ia și puținul de la Roșia Montană.
Buturuga mică se despică mai ușor cu un topor ascuțit.
Țara arde și pompierii sunt la băut.
Râde ciob de... GREȘIT! Cioburile sunt cioburi. Nu au emoții, deci, nu pot râde.
Gâina bătrână are carnea tare.

VA URMA!
Online NOW!