Powered by Blogger.

Oameni fără viitor [Vol. 1(cred)]

de Alki

Oamenii fără viaţă sunt mulţi, de multe categorii. Iar m-am matolit. Un pic. Aşa. Mi-am futut o palma. Nu mi-am revenit. Câcat. Pe lângă oamenii care n-au viaţă sunt si ăia care n-au viitor. Nu mă mai lungesc. Iată-i, inaugurându-mi categoria cea nouă: "Libidinoşi penibili". Altfel spus, ăştia sunt un fel de almanah de mitocănie urbană, varianta Alki, via Internet @ Blogu` Lu` Bloo.

1. Mestecăii de alergare. Adică muiştii ăia care sunt peste tot, e probabil unu' şi in scara ta de bloc, care oriunde ar merge, înafară de o nuntă sau botez, se duce in trening si pantofi sport(nu adidaşi boule!). Şi chiar nu îi interesează. Plus că toţi se cred pizoşii pizdoşilor trăgându-şi tatuaje pe gât si mai ales, mestecând gumă. Bar, Party, Plimbare, Club... căcat... treningu' e zeu, ciunga e zeiţă.

2. Urbanii fătălăi. Un fel de extremă ascunsă a hip-hoperului tipic, mare botos, fără respect, nici de sine, care scuipă din 23.7 in 23.7 secunde, urăşte emokizii si maneliştii. În general, acest tip de ratat penibil asculta Puya, Guess-Who si Spike până la gradul de idolatrizare. Urbanul fătălău se regăseşte in orice categorie de vârstă, şi, în ciuda acestui fapt, n-a auzit în toată viaţa lui superficiala de Immortal Technique, Easy-E, Run DMC sau Salt'n Peppa. Eventual, zeul său poate fi o formă absurdă de Tupac, pronunţat "tiupec", într-un căcat de BMW, pe CD audio.

3. Pudicii Pletoşi. Ăştia sunt trecuţi de 30 de ani şi încă au plete, deşi, unii dintre ei au neveste si poate chiar si copii. 2% din ei sunt realizaţi. Restu' o ard in bombe cu regim de rockoteci cu alti pudici pletoşi. Sunt de obicei ultimii care pleacă din crâşme, şi, in mod tipic, mereu mai scot cate 5 lei, doar să se mai agaţe de 1 bere. Ca si minimanelistu', ei iubesc în mod expres Phoenix, Pasărea Colibri, VOma Veche si alte câcaturi de genu' da' mai hardcore ca ei nu e nimeni.


Ăştia sunt o parte. Nu mai am inspiraţie si nici chef. Care cum ii mai ştiţi, lasaţi un comment mai jos sau un mail la alki.bloo@yahoo.com.

PA!

Pizza !

de Alki

Mă... m-am tot rugat de femeie să-mi facă o pizza. Câcat. Acelaşi pretext: "ăăăă... cu ce ?". Şi mna... n-am ştiut. Da' m-am tot gândit eu la ce n-am văzut pâna acu' în pizza. Mi-au venit mie ceva idei. Le împart cu voi. Adică m-am gandit io ce e bun de mâncat aşa, merge şi pe pizza. Deci, şunca e bună, merge pe pizza. Caşcavalu' e bun, merge pe pizza. Şi tot asa.


Pizza Mioritică -> mămăligă, brânză, smântână, jumări. Se serveşte cu mâna sau lingura de lemn.

Pizza Festivă -> sarmale, salată boeuf, piftie. Se ornează cu ou roşu sau cârnat de porc, după ocazie.

Pizza Desert Tradiţională -> magiun, gem sau dulceaţă în orice combinaţie sau sortiment. Se serveşte la temperatura camerei cu o cană de compot.

Pizza Aniversară -> chec, frişcă, bomboane d'alea mici, ca de colivă. Se ornează cu lumânari, se cântă "La Mulţi Ani!", se face o labă, se aruncă in muie la invitaţi.

Pizza Fast-Food -> shaorma, kebab, şi de ce nu, chiar şi pizza. Se serveşte cu şerveţel, in fugă mare spre destinaţie.

Pizza Săracului (Românului) -> cartofi prăjiţi, iacnie de fasole, juma' de ceapa, 3 felii de pâine. Se mănâncă jumate, se înjura Băsescu + Boc, se spune "Tatăl nostru" şi se lasă şi pe mâine, ca vin vremuri mai grele.


Sunt deschis la alte opţiuni. Pe bune. Dacă aveţi păreri, lăsaţi-le mai jos. Că oricum, până îmi face ea pizza, mai scriu un articol în diactritice, fute-m-aş în limba noastră.

Până data viitoare, poate am să scriu si pe ălalalt blog ceva, că vad că a cam mucegait. Pizza mă-sii...

PA!

Caut oameni!

de Alki, zis Bloo

M-a tot futut la cap ViruS sa postez. Cacat. N-aveam inspiratie. Am mintit zicand ca lucrez la mai multe odata. Pula. Ma rugam sa-mi vina inspiratia, cand, de-odata m-a lovit, da' nu ca m-a lovit. Mi-a dat de m-a julit.

Ideea e ca n-am sa imi bat joc de careva pentru amuzamentu' vostru iar. Nu. Caut oameni care sa faca asta. Vreau sa fac din blogu' asta ceva. Nu stiu inca ce. Nu m-am hotarat de cand l-am deschis. Oricum, vreau oameni care sa stie sa faca misto in cel mai rau hal, fara scrupule, sentimente si remuscari, sa scrie ce vrea pula lor, despre cine vrea pula lor.

N-am nevoie de idei. Am nevoie de oameni care sa le puna in practica, nu de alta, da' astia de-i am deja aici, cam freaca pula.
In concluzie, daca vrei sa te implici, sa iti apara numele pe aici si sa te lauzi ca faci caterinca, sa te folosesti de succesul asta ca sa futezi mai mult, cauta-ma. Pe bune. Trimite-mi un mail, sa vad ce stii sa scrii si in ce fel. Nu ma intereseaza ce atata vreme cat rad.
Ai date de contact mai jos, pe stanga, sau arunca-mi un mail la alki.bloo@yahoo.com cu un posibil articol. Daca merita, o sa-l vezi postat de mine si o sa primesti invitatie sa scrii aici.

PA!
Online NOW!