Powered by Blogger.

White and Proud 14

Tara pulii. Se pune pret pe asa zisa "cultura" de pe la noi, prin privare de libertati. Libertatea fundamentala a individului este cea in gandire, esti liber sa gandesti ce vrei si apoi libertatea de exprimare, care o sustine pe cea de gandire. Gandesc orice, deci spun orice. Astea sunt native, nu-ti pot fi luate. Daca ti le ia cineva, nu mai ai liber arbitru, si aici e buba, ca ala poa' sa fie divin(daca esti religios) sau natural(daca esti... om), oricum ai alege, il ai. Deci eu tre' sa fiu liber sa spun orice oricand, in limita in care nu aduc ofense altcuiva.

Deci nu inteleg de ce se trezesc marii conducatori de moravuri ale natiuii sa puna "bip" cand cineva zice "pula" sau patratele negre cand cineva arata pula. Se pare ca CNA-ul tot un cacat de institutie e, chiar daca s-a dus la dracu' Ralu Filip. Nu destul s-au tot frecat astia cu fiecare formatie care a indraznit sa promoveze un mesaj, chiar daca a facut-o intr-un mod considerat violent, obscen sau vulgar.

Si azi ma opresc la clipu' pe care l-am postat mai jos, mult mai jos, "Plec pe Marte". Stiti piesa prea bine. Ideea e ca in clipu' ala apare Cheloo cu un tricou pe care scrie "White and Proud 14", adica "Alb si Mandru 14". Ce e gresit in asta? Iata ca s-au gasit unii care sa gaseasca si aici o buba. Mai exact Alianta Civica a Romilor. Iata si explicatia: reprezentantii ACR considera tricoul ca propaga un mesaj ce incita la violenta si ura, ca reprezinta un simbol fascist, rasist si xenofob.

Raspunsul lui Cheloo e scurt si la obiect: "Cine a inventat cuvantul rrom sa-mi suga pula! Da, am spus white and proud. Mie imi place culoarea pielii mele. E o rusine sa fii nationalist? Eu sunt nationalist. Care e problema? Ce inseamna asta, ca va arunc in aer cladirile? Au invatat sa citeasca in engleza sau si-au luat traducator, ca ei nu prea merg la scoala si o ard cu acordeonul. Nu mi se pare corect sa fi pus la zid pentru chestia asta. Mi se pare o jignire totala. E o crima sa fii alb? Revin. Am instigat la ceva? Eu am voie sa port ce tricou vreau atata timp cat nu instig la exterminarea lor sau la orice altceva. Ei m-au jignit pe mine prin chestia asta. Si asta arata ca Romania este o tara de cacat condusa de fraieri"

Asadar, cine pula mea e rasist? Cum se face ca doar albii sunt aia rasisti, si tara asta da facilitati mai mari minoritatilor? In facultate intra un tigan cu nota 5 in fata unui roman cu nota 7. Daca spui "nigger" ofensezi, da' daca ti se zice "snowflake" sau "whitey" e ok? E acelasi fel de ofensa.
Dar vai noi nu discriminam, ca suntem toti oameni si suntem toti la fel. Atunci sa fim egali cap-coada. Ori toate culorile ca una, ori lasati lumea sa zica ce vrea cand vrea cat vrea despre cine vrea.

Eu daca vad un tigan cu tricou pe care scrie "sunt tigan si sunt mandru" ce ar trebui sa fac? Sau daca altii poarta ecusoane cu "Sustin Brasovul", "Iubesc Iasi-ul", "Bucuros ca sunt Sucevean" ar trebui sa plang in pumni sau sa ma simt ofensat?

Dupa cum se vede, e gresit sa fii mandru de ceea ce esti in aceeasi masura in care e gresit sa urasti pe altii pentru ceea ce sunt. Cineva tre' sa-si scoata capu' din cur. Daca lumea asta e rezultatu' lucrarii divine, nu sunt impresionat.

Cum zice insusi Cheloo, in melodia Definitia 24378: "Nu sunt o cioara, sunt de rasa superioara". Si am sa imi fac tricou cu versu' asta si cu White and Proud doar ca sa ma cenzureze si pe mine sau eventual sa-mi beleasca pula.

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

Ce facem la vara?

Ce ma enerveaza pe mine cateodata mintea omului... Incapatanarea, mentalitatea de turma, gandirea ingusta si inceata nu ma impresioneaza nici cat descoperirea unei noi planete, populate de viata. Vai Alki, suntem fascinati! Mai spune-ne de ce esti asa incruntat...

Uite care e treaba. Gandirea ingusta primeaza, si e concentrata in grupuri. De ce vor ma toti roackerii pe care ii stiu sa mearga la Vama Veche? De ce singuru' local in care o ard ei playaza doar black-metal? Si de ce pula mea se ataca toti daca le zici lucrurile astea?
Adica si mie imi place metalu' da nu tot si mai ales nu black. E poate singurul pe care nu il agreez. Nu pot, pur si simplu sa accept ca niste tipi imbracati in piele, pletosi si cu barba pot scheuna ca niste fetite. Nu e nimic masculin in asta. Uite, la celelalte genuri de metal nu se schiorlaie, se grohaie, vezi gothic metal sau death metal. Asa e mai barbatesc. Poate sunt eu tampit, si uit ca gusturile nu se discuta, da' cu toate astea, un blacker convins e vecin si tovaras bun cu mine, si pana si el e de acord ca sunt genuri mai bune, si ca black-ul nu e tocmai varfu' de lance in metal.

Stupizenia continua, ca roackerii astia de care zic eu(ca metalisti nu se pot numi) nu doar ca au o alegere tare stupida in gen, da' de la mic la mare, toti asculta acelasi lucru. Cum pula mea? Vezi oameni de 30-40 de ani cu copchile de 15-18 care asculta exact acelasi lucru. Cum pula mea? Plus ca toti cred ca folk-ul si rock-ul romanesc sunt super-tari. Din nou, cum pula mea?
Cum poti tu, mare "metalist" sa zici ca Iris canta misto, si ca Vama Veche(formatia, nu orasul) canta muzica de dor si jale? Pai ba, daca tu te intretii cu Cradle of Filth si dupa aia ascuti pe galbejitu' ala cum se screme sa zica "de vei plecaaaaaa" meriti un pumn si-un sut in cur ca sa-ti revii la realitate. Cine pula mea mai canta aceeasi muzica ca acu' 20-30 de ani? Poate doar AC/DC, da pe aia ii cunoaste si apreciaza oricine, insa pe astia ii stiu doar wannabe-urile de la noi. Mai bine astepti noul hit manea-rok a lu' Guta. Aia nu fac muzica cum n-a facut Cristi Minulescu cancer. Sincer. El are ceva la ficat, ceva nasol, nu cancer, doar o afectiune severa la ficat. Posibil o ciroza, da' ciroza nu e cancer. Si ai sa te gandesti "bine ma... cultule, atunci de ce e galben? de ce transplant?". Pai esti galben si cand ai hepatita. Orice afectiune hepatica duce la ingalbenirea pielii. Si transplat pentru ca celula hepatica se reface cel mai greu.

Apoi tampenia asta cu Vama Veche(orasul, nu formatia) ma scoate din minti. Se dau prostituate degeaba acolo sau ce sloboz? Si n-are rost sa citesti aici si sa te gandesti "eee cacat, n-ai fost acolo, nu stii, degeaba vorbesti". Mars ma! Marii "metalisti" se duc acolo, asculta folk, se imbata, se fut pe plaja si vin acasa. Ce tare. NOT! De ce Vama Veche? Eu pot face treaba asta linistit si acasa. N-am auzit un roacker sa zica ca merge la un festival rock la Sibiu, sau daca tot sunt lingai folkisti, si vor sa traiasca ca-n evul mediu, fara mess si haiFaiv, la Sighisoara. Nici macar unul. In schimb, daca vine Cradle la Timisoara, ei isi iau bilet inainte sa se confirme 100% ca o sa vina astia.

Ce experienta tare. Te duci ca prostu' 18 ore cu trenu', te imbraci cu cele mai tru haine ale tale, iti pui cele mai misto pierce-uri si iti tragi pe degete toate inelele din inox in forma de cap de mort si gheara si penis de soim doar ca sa ajungi acolo si sa iti dai seama ca esti intr-o gramada de idioti imbracati exact la fel, cu acelasi tricou ieftin luat de pe net. Moment in care ii iei la intrebari, sa vezi cine mai stie cum il cheama de fapt pe Dany Filth, si cate aparate auditive are ala care canta la bass. Ca asa o sa le arati ca tu esti de fapt fan mai mare, ca asta o sa te ajute candva in viata, ca o sa reusesti si o sa fii un pizdos care sta in spatele unui birou si downloadeaza porn in pauza de masa, castigand linistit careva mii de parai.

Dar e amuzant, pentru ca eu am aflat cum se distreaza roackerii astia. Vor sa faca ce fac metalistii si hardcore-istii, un joculet care demonstreaza cat esti de hardcore: Pogo. E superb sa vezi un mamut transpirat care vine cu 20 la ora direct in fata ta, iti impinge nemilos un pumn, iti scoate 3 dinti si iti rupe gura, te calca pe cap, te scuipa si trece mai departe.
La fel ca el fac si eu, va trag la muie, voua care va incadrati aici, voi care aveti tricou cu Rammstein si mergeti in club sa dati din cap si buci pe house. Muie voua, muie!

Asa ca nu va faceti iluzii, dragi cititori. Nu sunt anti-metal (cum am mai zis, chiar imi place, dar bine selectat), anti Vama Veche sau orice mai credeti ca sunt. Eu sunt eu, nu va grabiti sa ma separati, definiti sau intelegi, ca am momente in care nici eu nu stiu ce si cum despre mine.
Pana data viitoare, va las cu un adevarat Pogo. Cine ghiceste formatia primeste un salam si o paine feliata.



Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

Cu si despre rock(?)

Nu, nici mie nu imi vine sa cred ca ii dedic astuia un articol intreg sau macar un loc pe blog. Distrugator de dusmani, sef, jupan, capitan, miliardar, afacerist, barosan, binecuvantat, talentat, general, ciumeg, versat, inc'odata jupan, patron, respectat, sukar, aurit, cu dar de la dumnezeu, Neo al manelistilor, Rambo intre tigani, unicatul si mustaciosul, regele manelelor, mesia cocalarilor, Nicolae Guta se apuca de cantat rock. Altfel spus, 2012 vine mai devreme. Ne cacam sange.


Da, si eu era sa vomit cand am auzit. Si motivul e simplu, vrea sa fie un sukar polivalent, ca s-au haladit si cocalarii si ii downloadeaza manelele, nu mai cumpara CD-ul din piata de pe taraba. Si ce planuri are inconfundabilu' ca sa aiba succes ? Pai... vrea sa isi puna cuie in mutra, sa isi lase barba, de parca mustata aia n-ar fi destul de stupida; iar cu privire la podoaba capilara, ori se rade in cap, ori isi lasa peruca sa creasca. Am belit pula.

Plus ca "maestrul" anunta ca va promova un gen inedit, anume rok, nu rock(!), o manea-rok, sau un rok-manelistic. Mie si asa, cand aud inamplator o manea(aud! ca nu ascult, DIFFERETA!), imi vine sa imi infig un creion ascutit in ureche. In viziunea mea o sa sune cam asa: "Sa moara dusmanii, GRRRRR, GROH Hauleu inima me' ,ROOOOARRRRR, Satana-i viclean si sugubat, GRRRR, Da' dumnezeeeeu ma apara de rele ca am talent si valoare GRRRR". Sunteti de acord, da? Vai de curu' nostru.

Oare va avea un alt alias? Poate un featuring?
Il va urma si fica'sa? Sau poate alti manelisti? Nicolae Gore feat. Vali Vanity? Nicoleta Nirvana vs. Adrian Angellic? Ca si asa, Costi face melodi pentru copchilele alea Blaxy-Cunts si Salam o arde la eurovisioane. Da-i in pula mea.

Ce ma roade pe mine mai tare e daca vor aparea sub genuri ca emo-manea-core, rock-lautaresc, metal-de-pahar sau stie pula mea ce altceva. Si daca da, cum cacat o sa arate adeptii? Pletosi, cu haine de piele D&G calare pe bicicleta roz?
Daca si cracanatu' asta face rock, si daca n-o sa fie mai penibil decat ne putem imagina, eu cu stima imi crestez venele si ma duc la dracu, poate el are o explicatie.

Sursa Libertatea.

Pana atunci va las sa cititi un e-book. Da da da... Stiu ca am intariziat cu cartea saptamana asta, da' nu e nevoie sa imi spargeti capu', ca postez ceva amuzant.

TITLU: Easy Tricks
AUTOR:
Banachek
Format PDF

Trucuri si alte cele cu carti de joc si nu numai, pentru incepatori si avansati. Cine stie, poate asa ajunge careva si pe la Las Vegas crupier si imi cumpara si mie acadele cand se imbogateste.

Download aici.

Enjoy!

Oh, sa nu uit. Am adaugat deja cateva bannere mai jos, ceva parteneri, bloguri, site-uri, pule-maturi. Click si pe la ei, ca nu vi se usuca mainile.

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

Rapul Romanesc

Cum ziceau Parazitii... fenomenul hip-hop ia usor amploare. Si cam asa e, unii dispar, altii se afirma. Si chiar daca unii sunt huliti, mesajul transmis inca e unul bun, muzica "de strada" e ascultata de tot mai multa lume, da' cu toate astea, romanu' tot roman, n-o cumpara, o downloadeaza.

N-am sa mai aberez si eu pe aici prea mult, si va las sa vizionati cele mai promitatoare piese de genu' din ultima vreme.












Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!

Ceva cu martie...

Mi-au spart capu' azi, de fapt ieri, cu massuri si mailuri si commenturi toti, care cum au apucat. Da ma, stiu ca e Martie, ca vine primavara, ne dam unii altora cacatisuri mici cu funie dinamovista(alb-rosie) si cu bold. Mai stiu ca saptamana viitoare primeaza femeile. Cum s-a ajuns si aici, habar nu am. La altii e "mother's day" nu ziua femeii. Nu conteaza. Nu ma asteptam la ceva mai mult din partea romanilor, ca vorba aia, e cum zice Ombladon, "aveti 365 de sarbatori intr-un an", si deja nu m-ar mira ca prin 2020 sa serbam si noi Ziua Recunostintei, ca Halloweenul deja l-am asimilat in mare parte.

Si ce am facut eu de martisor? Cel mai caritabil gest. Am stat acasa. Sunt satul pana peste cap de febra asta a "sarbatorilor". Craciunu' si Pastele au devenit sinonime cu shopping, Mosu' si Iepurasu' sunt doar agenti buni de vanzari, Halloweenul e un pretext bun sa-ti arati adevarata fata, imbracat in hartie igienica si grohaind prin bar ca un alcoolic, ca deh, tu esti mumie... nu?
Oricum eu serbez doar de doua ori pe an. La revelion si de ziua mea, si atunci
de cele mai multe ori singur, ca ma seaca replici la modu': "ma nu dai si tu de baut de ziua ta?". Pai ce contributie ai tu ca eu m-am nascut acu cativa ani pe vremea asta? Si chiar daca ai avea, de ce as deveni eu deodata darnic si altruist si mi-as fute banii cu tine?

Si uite ca scriu si inchei articolul asta cu aceeasi bataie de joc si durere-n cur. Pana data viitoare, o larevedere placuta.

A da, ca sa nu uit si azi, ca ieri am uitat, E-book-ul de saptamana asta:


TITLU: How to fuck a woman's brains out
AUTORI: ThornDaddy, Dollie Llama
Format PDF

Nu are rost sa explic ce si cum in cartea asta, ca va puteti da seama(si drumu') dupa coperta. Bagi-scoti etc. Spor la futai!

Download aici.

Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution.
Hai cu ma-ta!
Online NOW!