Powered by Blogger.

Weekend...

Inca un weekend "relaxant" in plina sesiune. Plec iar la Vatra-Dornei, ca deh, doar vine Guess-Who la Serbarile Zapezii si eu n-am mai purtat de mult haine largi.

Sincer vroiam sa scriu multe in post-ul asta, dar dupa ce am scris titlul am uitat tot.
Ah! Vroiam sa anunt ca voi adauga o sectiune noua blogului, de care ma voi ocupa personal. O sa stabilesc o zi a saptamanii in care voi pune la dispozitie cititorilor un e-book si o alta zi in care voi posta un trailer la unul din filmele care trebuie sa apara, un mult asteptat, un posibil box-buster; de asemena, pot posta recomandari personale si asupra filmelor care au aparut deja si merita vazute.

Astfel, in zilele de luni, va aparea un nou e-book, disponibil de downloadat, gratuit, iar in zilele de vineri voi posta trailere, teasere si detalii despre viitoarele apartii cinematografice, si vom rula simplu, dupa doua lozinci:

"Daca e luni, e e-book!"
"Daca e vineri, e film!"

Asa ca fiind vineri, va las cu trailer-ul unui film pe care, eu personal, abia astept sa il vizionez, productie ce va aparea in aprilie 2010, si va fi disponibila din mai 2010.


IRON MAN 2




Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution
Hai cu ma-ta!

Scriitoru' Superior

de Alki, zis Bloo

Uite ca am primit si un premiu, desi sincer nu ma gandeam ca se acorda bloggerilor, dar... mai conteaza? Si, ca orice altceva in Romania, daca primesti, tre' sa dai inapoi ceva(ca deh, toti suntem dupa interes nu?) asa ca mi-a revenit sarcina de a-l decerna mai departe...

" - Serios Alki? Suntem fascinati! Spune-ne mai mult!"
" - OK va spun..."

Are cateva reguli, premiu' asta...




1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali;
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blog-ul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul;
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care ne explica ce este cu premiul;
4. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blog-ul lui.

Am dat copy-paste de pe blogu' lu' Adelin...


Bun... acum "fericitii" castigatori la leapsa din blogosfera sunt:

1. ViruS - Pentru ca nu ma plictiseste niciodata.
2. LunisS - Pentru ca merita si pentru ca a muncit pe blogu' ala mai mult ca mine.
3. Dorin - Pentru ca nu se plictiseste niciodata sa scrie despre acelasi lucru.
4. Dan Ioanitescu - Pentru ca ma uimeste constant.
5. Si nu in ultimul rand, Celor 100 - Pentru ca toti il merita pe deplin.

Multumirile si aprecierea se lasa in sectiunea de commenturi de mai jos. :))

Ne vedem si pe Mind Revolution
Hai cu ma-ta!

De bagat in stare... (Vol. 1)

Pai, articolul asta o sa fie foarte concis, dar o sa bine dispuna multa lume.
De cand cu raspandirea in masa a weed, coffe si spice shop-urilor de pe la noi, multi romani, in special cei tineri o dau tare cu "high-life". Cei ce ati inhalat macar odata un vapor de frunza verde, stiti ca nu merge decat cu o melodie extraordinara. Pe parcurs, am gasit cateva piese care reusesc sa iti amplifice starea "post puff-puff". Personal numesc asta muzica de bagat in stare.

Asa ca data viitoare cand blontu' se arde, sariti pe Bloo, mai exact pe Blogu' Lu' Bloo si PLAY nene ca sa nu "ne prinda nasol".

ZOK ZOK




The Prodigy - Smack my bitch up(Sub Focus remix)




PPK - Resurection




Nikkfurie - The a la menthe(Instrumental)




Pendulum - Coma



Enjoy!

Ne vedem si pe Mind Revolution
Hai cu ma-ta!



Serbarile Iernii 2010

O stire care a devenit "virala" saptamana asta, anunta declansarea in tromba a unei vechi traditii dornene, Serbarile Zapezii. Imi amintesc inca de pe vremea cand eram de-o schioapa. pe atunci daca veneau doua-trei formatii mai cunoscute era cu adevarat sarbatoare. Partea buna e ca in felul asta, orasului ii mai creste reputatia si i se sporesc veniturile, fiind bazat in mare parte pe turism.
Anu' asta, Serbarile demareaza pe 22 ianuarie dupa un program bine stabilit, si se intinde pe parcursul a trei weekend-uri.
Ca de obicei, scena va fi amplasata la baza partiei Dealu Negru, si se vor urca pe ea artisti de renume: Deepside Deejays, Keo, Puya, Morris, Kripton, 2win si still.

Pentru turisti, dar si pentru localnici vor fi disponibile numeroase activitati din care amintesc doar drumetiile, tiroliana, patinaj pe re-amenajatul patinoar care acum dispune de nocturna dar si ski pe cele doua partii.
Deci daca veniti la Vatra Dornei, gasim ceva de facut... heh.
Cati bani s-au cheltuit? Ei, vorba ar fi ca anu' asta organizatorii se joaca cu circa 250.000 de euro, desi ma astept sa fie vorba de o suma mai mare.

Ne vedem acolo?
Online NOW!